Keltner Pro Expert Advisor

A Keltner Pro – Doug Price többi termékéhez hasonlóan – remek eredményekkel büszkélkedhet a bemutató előtt. De vajon a forgalmazás megkezdése után is?

Keltner Pro élő számlás teszt

Kereskedett devizapárok: USDCHF / GBPUSD / AUDUSD / NZDUSD / EURUSD
Idősík: M5 / M15
Stratégia: Keltner csatornákat használ a kereskedéshez, dinamikus stoplossal és takeprofit-tal kiegészítve. Átlagos nyereség 40 pip / átlagos veszteség 20 pip
Ára: $499 / 3 X $199 (részletfizetés)
Számlák: 1 élő vagy demo számlán futtatható
Pénzvisszafizetés: a piactér 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal, de a hivatalos oldalon található egy bejegyzés, mely szerint ha 1 év elteltével elégedetlen vagy a robottal, a készítője visszafizeti az árát, vagy biztosít egy hasonló árú rendszert (amelyen talán most is dolgozik)
NFA megfelelőség: igen
Licensz: lifetime, vásárlás után minden frissítést / új verziót ingyen kapunk a robothoz

Élő számlák (hivatalos)

Az oldalon közölt számlák a myfxbook által ellenőrzöttek (kereskedési jogosultság és kereskedések visszamenőleg)

Keltner Pro Expert Advisor 1

Számla: élő – fejlesztői
Bróker: Synergy FX
Befizetés: $6,000
Indult: 2014 március 05
Beállítások: alapbeállítás
Tőkeáttét: 1:100

Keltner Pro Expert Advisor 2

Számla: élő
Bróker: Pepperstone
Befizetés: $970
Indult: 2014 október 31
Beállítások: ?
Tőkeáttét: 1:100

Stratégia / Brókerek

A robot a keltner csatorna által meghatározott kitörési pontokat és visszafordulásokat használja trendiráynú kereskedésre. Ez a stratégia három indikátort használ, a Keltner csatornát, exponenciális mozgó átlagot és a price action indikátort. Amikor az ár kitör a csatornából és az EMÁ keresztezi a csatorna felső vonalát a robot vételi pozíciót nyit. Eladásnál éppen fordíva történik, amikor az EMÁ keresztezi a csatorna alsó vonalát és az ár kitör lefelé, sell pozíciót nyit.

A dinamikus stoploss és takeprofit miatt az átlagos nyereség általában magasabb mint az átlagos veszteség – ez is jól látszik az eddigi (kimagasló) eredményeken.

A robot nem különösebben bróker-érzékeny, de természetesen mindenhol kicsit máshogy teljesít. Én az FXPro-nál lévő számlámon használom, előfordul hogy jobb eredménnyel mint amelyeket a hivatalos számlán látok. Tapasztalatom alapján kiváló kereskedési feltételekkel, jól átlátható felülettel és remek ügyfélszolgálattal rendelkeznek.

Az alapötlet

állítólag Chester Keltner – How to make money in commodities c. 1960-ban íródott könyvéből jött. A keltner csatorna ún. ‘volatilitás alapú indikátor’, segítségével könnyen azonosíthatjuk a szélsőséges piaci mozgásokat, és segítségünkre lehet trendirányú kereskedésben is.

A MT4 indikátorai között is megtalálható, ha szeretnéd telepíteni nyisd le az indikátor menüt a bal oldalon, majd az ‘1546 további…’ ikonra kattintva kikeresheted és telepítheted a terminálba.

Malcare WordPress Security