eToro

bár már egy ideje regisztráltam az etoro weboldalra, múlt héten eljutottam odáig, hogy be is fizettem, és élesben kereskedem az oldalon. illetve nem is én kereskedem, hanem a szoftver önállóan másolja más traderek kereskedéseit, és emiatt kerül fel ez a cikk az oldalra.

eToro

 • online kereskedési felület
 • letölthető kereskedési felület (android/pc)
 • másolható kereskedések
 • oktatási program
 • trader versenyek

ez valószínűleg ma a legegyszerűbb kereskedési forma, nem kell hozzá brókerszámla, nem kell robotot telepíteni, szervert bérelni. mindössze regisztrálunk az oldalra (akár ingyenes kipróbálás céljából), feltöltjük a kívánt összeggel (minimum 50 egységnyi a válaszott valutából), majd el is kezdhetünk kereskedni devizákkal, nemesfémekkel, olajjal, és néhány tőzsdeindexszel, akár 1:400 tőkeáttéttel.

a tradek másolásához minimum $100 szükséges, amennyiben ez befizetésre került, az “openbook” gombra kattintva kiválaszthatjuk a traderek közül a legszimpatikusabbat. mindenki kereskedéseiről statisztikát találunk, ezek alapján kényelmesen kiválaszthatjuk a nekünk legszimpatikusabbat. ezután csak annyit kell tenni, hogy beállítjuk, a tőke hány %-át használhatja az adott trader (max. 20%), és innentől kezdve az összes kereskedését másolja a szoftver.

ízelítő az eddigi eredményeimből:

eToro 1

előnyök:

 • webes felület
 • akár okostelefonon is használható
 • nem igényel telepítést
 • másolható profi traderek
 • akár $50-al is elkezdhető
 • befizetés akár paypal, moneybookers, neteller, webmoney, western union, money gram, banki átutalás, bankkártya

hátrány:

 • esténként erősen belassuló online felület (ez a trade másolást nem érinti)

Előző bejegyzés

Következő bejegyzés

2 hozzászólás

 1. kiscsiszu

  Szia!

  Az lenne a kérdésem, hogy hogyan teljesít a másolós dolog? Valamint, hogy akkor is másolja a kereskedéseket, ha a trader jóval nagyobb kötéseket csinál? Pl 100 dollárt feltöltök, akkor ugyebár 20 dollárt tud a trader használni. Mi van ennél nagyobbakat köt?
  Valamint mennyire biztos ez, hogy valódi, éles számlás emberek kötései másolódnak?

  Köszönöm előre is a válaszokat!

  Reply
 2. Richard

  szia,

  hát, én múlt hét csütörtökön kezdtem, azóta rengeteg kötés történt, de eddig a legkomolyabb(6 dollár) veszteségem a saját kötésemen volt 🙂

  közben töltöttem még fel rá pénzt, és most kb 3-4% pluszban vagyok, ami lássuk be, csütörtök óta nem rossz (4 kereskedési nap).

  a kötésekről: ez százalékarányosan történik, tehát a Te 2o%-odnak annyiad részével kereskedik, amennyit a saját tőkéjéből felhasznál. jellemzően 1-5%, legalábbis szerintem, mert nekem is elég kis kötéseim vannak.

  hogy mennyire biztos, azt nem tudom, de ha megnézed az oldalt, minden kereskedő folyamatosan chatel, publikál, már amennyire idejük engedi, tehát nekem eddig szimpatikus, meglátjuk, mi lesz.

  továbbra is áll viszont az a figyelmeztetésem, miszerint minden ilyenbe, legyen az robot/szignál/akármi csak olyan pénzzel szálljunk be, aminek az elvesztése nem fáj!

  a kereskedéseket pedig sajnos nem tudom real time feltenni, de igyekszem időről időre feltölteni, ha minden igaz, valahol az etoro cikk alján már találsz is egyet.

  Reply

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Malcare WordPress Security