Einstein Trader

Utoljára frissítve

Einstein Trader Bemutató

Az Einstein Trader a legújabb robot a piacon, méghozzá attól a programozó / kereskedő csapattól akik annak idején (2012-ben) a Million Dollar Pips robotot készítették. Most pedig 5 év után jelentkeznek egy robottal, mellyel állításuk szerint akármekkora számlamérettel kereskedhetünk.

A weboldal

Szokás szerint megdöbbentő profitokat mutatnak az eredmények, úgy tűnik ezt a szokásukat (anno a M$P volt az első robot aminek a kampánya nagyban épített a myfxbook-ra) megtartották – persze veszteséges számlákkal nem lehet robotot eladni ugye? Azt mondjuk megoldhatták volna hogy a szöveg ne lógjon rá az eredményekre – reméljük a robot programozására jobban figyeltek.style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-4198603297379991"
data-ad-slot="6439823343"
data-ad-format="auto">

Összesen 6 számlakivonat

található az oldalan – mind a myfxbook által hitelesített. Érdekes hogy ezekben a hirdetésekben mindig évekre visszamenőleg kapunk eredményeket, bár persze elképzelhető hogy a fejlesztés alatt álló verzió eredményeit látjuk.

 • 427%
 • 20,484% (demo)
 • 174%
 • 23,884% (demo)
 • 51%
 • 68%

Tehát ezek a számlák a tesztelés időszakában ennyit profitot hoztak az oldalon jelzett eredmények szerint. (lejjebb megtalálod a folyamatosan frissített kivonatokat)

Ahogyan a Million Dollar Pips, az Einstein Trader is skalpoló robot, nagyon rövid ideig tartó trade-ekkel. Az átlagos kereskedés mindössze 9 másodpercig tart – ehhez tehát nem árt egy igazán jó VPS és egy olyan bróker akinél nagyon alacsony a spread, és szintén nagyon rövid a végrehajtási ideje.

Mivel ilyen rövid kereskedéseket végez, az internet elérésed sebessége kulcsfontosságú, ha azt tervezed hogy kipróbálod a robotot, azt ne az otthoni gépeden futtasd.

Az Einstein Trader

 • skalpoló robot
 • teljesen automatizált
 • EURUSD / USDJPY / GBPUSD párokon kereskedik
 • M1 idősíkban
 • $497

Mint a régi robot esetében, itt is a myfxbook kivonatok mindenhatóságára alapoznak. A probléma ezzel csak annyi hogy anno a M$P sem volt különösebben sikeres a kereskedésben – hiába adtak el belőle rekordmennyiségben. Ezzel csak azt szeretném mondani hogy ha meg is veszed az új robotot (bármelyiket), mindig demo számlán kezdd az ismerkedést, akármilyen csábítóak is a hatalmas nyereségek. Nem biztos hogy ez lesz a robot ami feltöri a forex kódot.

A kérdés már csak az, hogy képes lesz-e akár csak megközelíteni is a fent mutatott eredményeket? Mert ha igen, talán egy sikertörténet előestéjén vagyunk – de azért csak óvatosan, akadnak veszteséges hónapok is a számlakivonatokban.

Tudj meg többet a robotról a hivatalos weboldalon

Einstein Trader 1

Einstein Trader 2

Einstein Trader 3

Előző bejegyzés

Következő bejegyzés

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Malcare WordPress Security