Bitcoin Robot

Utoljára frissítve

Valami nagyon érdekeset kaptam néhány perce, és szerettem volna minél hamarabb hírt is adni róla!

Hallottál már a bitcoin-ról? Ha nem, érdemes utánanézni, itt találod a kapcsolódó wikipédia cikket magyarul.

Néhány szóban, ez a világ első, nyílt forráskódú decentralizált valutája. Ha ez elsőre némi zavart kelt benned, teljesen meg tudom érteni. De tény, hogy újabban rengetegen foglalkoznak ezzel, nem is olyan régen még a híradóban is láthattunk róla néhány riportot.

A lényeg, hogy a számítógépedre letöltött kliens egyre bonyolultabb kulcsok generálásával / megfejtésével jogosulttá tesz bizonyos összegek felvételére. Ahogy bonyolódnak a megoldásra váró kulcsok, úgy lesz egyre nehezebb hozzájutni ehhez a valutához. A folyamatot ‘bányászásnak’ hívják, és mivel egyre nehezebb hozzájutni a fizetőeszközhöz – egy átlag PC-vel már nem is érdemes belekezdeni – ún ‘bányásztársaságok’ alakultak, melyekhez kapcsolódva csoportok osztják meg a számítási teljesítményt, és egy-egy feladat megoldásakor a belefektetett munka arányában részesedik mindenki a megkeresett összegből.

Az ebay-en lehet találni több ezer dolláros, kimondottan erre a feladatra kifejlesztett ‘bányász-számítógépeket’, melyek igen kelendőek, tehát úgy néz ki, sokan bíznak ebben a fizetőeszközben.

Egyenlőre néhány online szolgáltató fogadja el fizetésre, de például egy amerikai politikus kampányára is érkezett így felajánlás.

Miért érdekes ez nekünk, és hogy használhatjuk?

A bitcoint erre szakosodott weboldalak amerikai dollárra váltják, és az árolyam bizony meglepő! Jelenleg 1 BTC = $97,50

Itt kapcsolódik be a címben említett szoftver, melyben a világ első bitcoin robotját üdvözölhetjük.

Egyenlőre nem sok mindent lehet róla tudni – azon kívül persze, hogy a bitcoin / amerikai dollár kereszetárfolyamon fog kereskedni.

Ha Te is szeretnél erről többet megtudni, KATTINTS IDE!

Töltsd le a bitcoin kereskedésről szóló ebook-ot!

Előző bejegyzés

Következő bejegyzés

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Malcare WordPress Security